Subscriptio

De oplossing voor e-mailhandtekeningen

Centraal beheerd

Met Subscriptio beheert u alle handtekeningen, centraal en gebruiksvriendelijk. U kunt gebruikers toevoegen, groepen beheren, handtekeningen bewerken en nog veel meer. Alles vanuit één centrale locatie. Door geselecteerde medewerkers. Zo zorgt u voor een uniforme uitstraling.

Flexibel

Door de cloud gebaseerde architectuur is Subscriptio zeer flexibel en schaalbaar. Subscriptio is te gebruiken in organisaties met 5 medewerkers, 5000 medewerkers of meer...

Makkelijk te installeren

U volgt 3 simpele stappen om uw organisatie te voorzien van standaard e-mail handtekeningen:
  1. Maak een account aan en log in
  2. Volg onze snel start handleiding
  3. Gebruik standaard e-mail handtekeningen in uw organisatie

Active Directory

Bent u werkzaam in een grote organisatie? U kunt gegevens van medewerkers simpelweg overnemen uit de bestaande Microsoft Active directory omgeving.

E-mails als marketingtool

Met Subscriptio maakt u van elke zakelijke e-mail een marketing-instrument. Wilt u een nieuw product aanbevelen of uw klanten een vrolijk kerstfeest wensen? Met Subscriptio verschijnt de gewenste boodschap onder elke e-mail.

Subscriptio Connector

Om een e-mailhandtekening onder elke e-mail in uw organisatie te krijgen is de Subscriptio Connector nodig op elke pc waarop e-mail wordt gebruikt. Het installeren van de connector kan op verschillende manieren. Kies de manier die het beste bij u past.

E-mail support

Subscriptio is makkelijk te gebruiken. Hierdoor verwachten we dat u niet heel veel hulp nodig zult hebben. Wanneer u toch ondersteuning nodig hebt dan staan wij voor u klaar. Vragen kunt u mailen naar support@subscriptio.com of gebruik de live chat.

Licentie model

Subscriptio biedt e-mail handtekeningen aan als service. Dit houdt in dat u de software niet koopt, maar afneemt als service, vergelijkbaar met het abonnement van uw mobiele telefoon. De grootste voordelen: u betaalt voor wat u gebruikt en u beschikt standaard over alle functies die Subscriptio biedt.
 
 

Webmail

Bent u niet op kantoor en wilt u toch e-mails sturen? Omdat Subscriptio de meeste webmail oplossingen ondersteunt is dit geen probleem.

Cloud-based

De voordelen die Subscriptio biedt zouden niet mogelijk zijn in een normale architectuur. Het gebruik van e-mailhandtekeningen vanuit een cloud oplossing biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en een transparant licentiemodel.

Groepen

Maak verschillende groepen aan. Zo krijg verkoop een andere e-mail handtekening dan de technische dienst.


© Subscriptio Sitemap Contact